НачалоНовиниПояви се ново предположение за дизайна на Samsung Galaxy S22 Ultra

Появи се ново предположение за дизайна на Samsung Galaxy S22 Ultra

972
Написана от  nixanbal 18 октомври 2021
Появи се ново предположение за дизайна на Samsung Galaxy S22 Ultra

Слуховете около следващите флагмани на Samsung от серията Galaxy S22 се носят вече няколко месеца, като досега видяхме различни версии за дизайна на устройствата. И докато за S22 и S22+ се очаква да запазят до голяма степен дизайна на S21, при S22 Ultra се говори за драстична промяна във визията. Днес имаме нови изображения, които може би разкриват финалния дизайн на премиум модела. 

След като досега видяхме предполагаем дизайн за Galaxy S22 Ultra с Р-образно разположение на сензорите на основната камера, както и такова с два острова, днес макетите са съвсем различни. 

Samsung Galaxy S22 Ultra

Според информация, потвърдена и от популярния @universeice чрез изображенията на холандския Lets Go Digital, новият премиум флагман на Samsung ще има т.нар. капковидно разположение на обективите на основната си камера. Това означава, че те няма да бъдат обособени в плочка или остров, както досега, а ще излизат директно от корпуса.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Все така се очаква Galaxy S22 Ultra да предлага основна, ултраширока и две телефото камери - една с 3х оптично приближение и една перископна с 10-кратно оптично приближение. 

Останалата част от дизайна на Galaxy S22 Ultra изглежда ще напомня на моделите Galaxy Note, тъй като, както се говори, те ще бъдат обединени. Тъкмо затова се очаква S22 Ultra да има и вграден в корпуса си стилус - за първи път извън серията Note. 

Премиерата на S22, S22+ и S22 Ultra би трябвало да се състои в началото на 2022 г., като все още не е ясно дали това ще се случи през януари, както тази година, или през февруари, както беше преди. 

iPhone 13 и iPhone 13 mini имат нова камера с по-добра стабилизация и два пъти повече памет

Заедно с премиум моделите iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max днес Apple представи очаквано и новите iPhone 13…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer