НачалоНовиниПояви се предполагаемата цена на Samsung Galaxy Z Flip 4

Появи се предполагаемата цена на Samsung Galaxy Z Flip 4

1634
Написана от  dessyteneva 21 юли 2022
Появи се предполагаемата цена на Samsung Galaxy Z Flip 4

Galaxy Z Flip 4 може да е на същата цена или малко по-скъп от своя предшественик, твърди нов слух. Европейската цена на задаващия се през август смартфон със сгъваем дисплей на Samsung ще започва от 1080 евро, ако се вярва на информацията на PriceBaba. 

Източникът твърди, че базовият вариант на Galaxy Z Flip 4 със 128 GB памет ще струва 87900 индийски рупии, което е около 1080 евро. Това всъщност е около цената на Galaxy Z Flip 3, но за 256 GB вариант. У нас той струваше 2149 лв. при излизането си. Версията с 256 GB щяла да бъде 1160 евро, а тази с 512 GB - около 1280 евро.

Въпреки че, ако това се окаже вярно, ще е лоша новина за потребителите, всъщност повишението на цената не би било изненада на фона на инфлацията, проблемите по веригата за доставки и очаквания ъпгрейд с новия флагмански чипсет Snapdragon 8+ Gen 1.

И все пак да не забравяме, че всичко това са само слухове и спекулации, а точната цена на Galaxy Z Flip 4 за всеки пазар, включително за България, ще научим на 10 август, когато Samsung официално ще представи новите си модели със сгъваем дисплей. Възможно е тя да се разминава с посочената, най-малкото заради конвертирането на валутите.

Официално: Samsung представя Galaxy S24 на 17 януари в Сан Хосе

Samsung обяви официално датата, на която ще представи новите си флагман смартфони от серията Galaxy S24. Както се говореше, събитието…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer