НачалоНовиниПояви се премиерната дата + цветовете на Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4 и Galaxy Watch 5

Появи се премиерната дата + цветовете на Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4 и Galaxy Watch 5

1531
Написана от  dessyteneva 09 юни 2022
Появи се премиерната дата + цветовете на Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4 и Galaxy Watch 5

Традиционно Samsung организира събитие с важни смартфон премиери през август, като тази година на него очакваме сгъваемите модели Galaxy Z Fold 4 и Galaxy Z Flip 4, както и смартчасовниците Galaxy Watch 5 и Galaxy Watch 5 Pro. Компанията все още не е обявила събитието, но Джон Просър посочва, че датата е 10 август. 

Според Просър на 10 август Samsung ще проведе лятното си събитие Unpacked, на което ще дебютират Galaxy Z Fold 4 и Galaxy Z Flip 4, придружени от Galaxy Watch 5 и Galaxy Watch 5 Pro. Предварителните поръчки ще стартират на същата дата, а продажбите ще започнат на 26 август.

Що се отнася до цветовите опции, според източника Fold 4 ще се предлага в черно (Phantom Black), зелено (Green) и бежово (Beige), докато Flip 4 ще дебютира в черно (Graphite), лилаво (Bora Purple), розово злато (Pink Gold) и синьо (Blue).

Тази година серията Galaxy Watch 5 ще се състои от два модела, като вече знаем от многобройните слухове. Watch 5 ще се предлага в два размера – 40 и 44 мм с по три цветови варианта, като първият ще се предлага в цветове Phantom Black, Silver и Pink Gold, а вторият – Phantom Black, Silver и Sapphire. Watch 5 Pro ще бъдее само в 46 мм вариант с цветове Phantom Black и Silver.

Очаква се още Samsung да пусне Galaxy S22 в нов цвят - лавандула (Lavender). Според източника този модел ще дебютира на 26 август.

Xiaomi представи серията Redmi Note 13 на регионално събитие в Букурещ

Здравейте от Букурещ, Румъния, където току-що приключи регионалната премиера на най-новите смартфони от Xiaomi в серията Redmi Note 13. Компанията…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer