НачалоНовиниПояви се видео на необявения и отменен смартфон LG Velvet 2 Pro

Появи се видео на необявения и отменен смартфон LG Velvet 2 Pro

1903
Написана от  nixanbal 23 юни 2021
Появи се видео на необявения и отменен смартфон LG Velvet 2 Pro

LG е била на път да представи продължението на модела Velvet от миналата година, което изглежда е щяло да се появи под името LG Velvet 2 Pro. Флагманът обаче е достигнал само до служителите на компанията, тъй като през април научихме официално, че LG излиза от бизнеса със смартфони и всякакви планирани модели са били отменени. 

Заради излизането на LG от пазара на смартфони, моделът LG Velvet 2 Pro, който изглежда е бил съвсем завършен, е бил предложен за покупка само на служителите на компанията. 

Така явно до YouTube е достигнало видеото с разопаковането на устройството. От него става ясно как е щял да изглежда Velvet 2 Pro, а освен това се посочват някои от основните му характеристики. Тук влизат 6.8" POLED дисплей със 120 Hz опресняване, 64 МР основна камера с OIS и чипсет от висок клас Snapdragon 888. Последното всъщност означава, че за разлика от оригиналния Velvet, този тук е щял да бъде позициониран във високия клас. 

Ето и видеото с разопаковането:

В последните дни междувременно се появи информация, че в свои магазини в Корея LG обмислят да започнат да продават iPhone. 

Флагманът Honor Magic6 Pro със 180 МР перископна камера идва в България

На събитие в Барселона днес Honor представи новия си премиум модел Honor Magic6 Pro за първи път и в Европа.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer