НачалоНовиниПоявиха се детайли за камерите на Samsung Galaxy Z Fold5 и Galaxy Z Flip5

Появиха се детайли за камерите на Samsung Galaxy Z Fold5 и Galaxy Z Flip5

864
Написана от  nixanbal 07 април 2023
Появиха се детайли за камерите на Samsung Galaxy Z Fold5 и Galaxy Z Flip5

Сгъваемите смартфони на Samsung се очакват традиционно през август, а слуховете за тях не спират да валят. Сега се появи информация и за камерите на Galaxy Z Fold5 и Galaxy Z Flip5, като на първо четене изглежда няма да има сериозни промени.

Детайлите за камерите на двата модела идват от Йогеш Брар в Twitter, който често споделя надеждна информация за необявеи модели на Samsung и други производители. 

Източникът твърди, че Galaxy Z Fold5 ще има тройна основна камера с 50 МР главен сензор, 12 МР с ултраширок обхват и 10 МР телефото, който вероятно ще предлага същото 3х оптично приближение. Тази конфигурация вече познаваме от Galaxy Z Fold4, но според Брар Samsung ще използва нови сензори, а това може да промени много в резултатите с тези камери, особено при снимки при ниска осветеност.

Screenshot 2023-04-07 at 13.44.03

Galaxy Z Flip5 пък щял да използва 12 МР основна и 12 МР ултраширока камера, така че и тук конфигурацията остава непроменена. 

Източникът допълва още, че двата сгъваеми модела на корейците ще имат нови панти, по-големи външни дисплеи и чипсет Snapdragon for Galaxy. 

Преди дни излезе информация и в какви цветове ще са налични тези устройства

Samsung The Freestyle 2nd Gen е преносима станция за забавления със 100" екран

Това цилиндрично малко устройство вече стана доста популярно с първото си издание, а сега у мен е неговата втора версия.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer