НачалоНовиниПоявиха се изображения на Galaxy Z Fold 3 със стилус и селфи камера под дисплея

Появиха се изображения на Galaxy Z Fold 3 със стилус и селфи камера под дисплея

792
Написана от  nixanbal 03 май 2021
Появиха се изображения на Galaxy Z Fold 3 със стилус и селфи камера под дисплея

През лятото очакваме премиерата на новите смартфони със сгъваеми дисплеи на Samsung, като Galaxy Z Fold 3 може да е най-интересният модел на корейците досега. Сега в мрежата се появиха изображения на модела, които разкриват елементи от дизайна му, а също и част от новите екстри. 

Оказва се, че като дизайн Galaxy Z Fold 3 няма да последва серията Galaxy S21 и плочката с камерите му всъщност е съвсем различна и доста по-опростена спрямо сливащия се с рамката елемент при S21. 

По-интересното е, че изображенията тук потвърждават, че с Galaxy Z Fold 3 ще може да се използва стилус. Това ще бъде нов тип хибриден S Pen, твърди SamMobile, така че връхчето му няма да е толкова остро като при Galaxy Note, за да не може да нарани дисплея на сгъваемия модел. 

Screenshot 2021-05-03 at 8.47.58

Все пак източникът споменава, че Samsung ще има нов тип "броня" за дисплея, рамката и пантата на Galaxy Z Fold 3. Корпусът пък ще бъде защитен от Gorilla Glass Victus. 

Освен това кадрите потвърждават, че Galaxy Z Fold 3 ще бъде първият смартфон със сгъваем дисплей, който ще има селфи камера под дисплея. Samsung отдавна работи по тази технология и да се надяваме, че наистина е готова и има смисъл да бъде включена в краен продукт, защото преди време китайската ZTE пусна първия смартфон със скрита под екрана камера и се оказа, че резултатите с нея не са никак добри. 

Screenshot 2021-05-03 at 8.47.34

Всичко това изглежда като снимки от презентация на модела, а официалната му премиера се очаква през юли. 

VIVACOM вече предлага заплащане за съдържание от Apple чрез месечната сметка

VIVACOM обяви, че от днес започва да предлага на клиентите си възможност да плащат за съдържание от Apple чрез месечната…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer