НачалоНовиниПоявиха се изображения на Galaxy Z Fold 3 със стилус и селфи камера под дисплея

Появиха се изображения на Galaxy Z Fold 3 със стилус и селфи камера под дисплея

1229
Написана от  nixanbal 03 май 2021
Появиха се изображения на Galaxy Z Fold 3 със стилус и селфи камера под дисплея

През лятото очакваме премиерата на новите смартфони със сгъваеми дисплеи на Samsung, като Galaxy Z Fold 3 може да е най-интересният модел на корейците досега. Сега в мрежата се появиха изображения на модела, които разкриват елементи от дизайна му, а също и част от новите екстри. 

Оказва се, че като дизайн Galaxy Z Fold 3 няма да последва серията Galaxy S21 и плочката с камерите му всъщност е съвсем различна и доста по-опростена спрямо сливащия се с рамката елемент при S21. 

По-интересното е, че изображенията тук потвърждават, че с Galaxy Z Fold 3 ще може да се използва стилус. Това ще бъде нов тип хибриден S Pen, твърди SamMobile, така че връхчето му няма да е толкова остро като при Galaxy Note, за да не може да нарани дисплея на сгъваемия модел. 

Screenshot 2021-05-03 at 8.47.58

Все пак източникът споменава, че Samsung ще има нов тип "броня" за дисплея, рамката и пантата на Galaxy Z Fold 3. Корпусът пък ще бъде защитен от Gorilla Glass Victus. 

Освен това кадрите потвърждават, че Galaxy Z Fold 3 ще бъде първият смартфон със сгъваем дисплей, който ще има селфи камера под дисплея. Samsung отдавна работи по тази технология и да се надяваме, че наистина е готова и има смисъл да бъде включена в краен продукт, защото преди време китайската ZTE пусна първия смартфон със скрита под екрана камера и се оказа, че резултатите с нея не са никак добри. 

Screenshot 2021-05-03 at 8.47.34

Всичко това изглежда като снимки от презентация на модела, а официалната му премиера се очаква през юли. 

5 НЕЩА за Logitech MX Master 3S

Вече година и половина използвам периферията от серията Master на Logitech, а след като тази пролет бяха обявени MX Mechanical…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer