НачалоНовиниПоявиха се изображения на предполагаемия Xiaomi 12

Появиха се изображения на предполагаемия Xiaomi 12

901
Написана от  nixanbal 17 декември 2021
Появиха се изображения на предполагаемия Xiaomi 12

Xiaomi 12 е все по-близо до официалния си анонс, като се очаква да го видим още преди края на 2021 г. Днес имаме и доста детайлни изображения на устройството, които вероятно разкриват как ще изглежда то, а освен това се говори и за характеристиките му. Според слуховете Xiaomi 12 може да е сравнително компактен флагман с 6.2" диагонал на дисплея, но това предстои да бъде потвърдено. 

Спецификациите, които се завъртяха покрай настоящата порция изображения на Xiaomi 12, твърдят, че моделът ще има 6.2" Full HD+ дисплей с извивки и изрязана в него единична камера. Това звучи странно, имайки предвид, че Xiaomi Mi 11 беше с 6.81" екран, така че не бих се доверил напълно на информацията.

За размерите на модела се посочват 152.7 x 70.0 x 8.6 мм (11.5 мм при камерата).

Xiaomi 12

Основната камера ще бъде тройна и ще залага на 50 МР главен сензор, конфигурацията ще се базира на новия премиум чипсет Snapdragon 8 Gen 1, а за батерията има спорни слухове - говори се за 5000 mAh с 67 W зареждане или за 4500 mAh със 100 W.

Xiaomi 12

Така или иначе много скоро ще научим пълните детайли около Xiaomi 12, защото смартфонът предстои да бъде обявен до дни, поне за Китай. 

Xiaomi 12 Ultra

В последните дни се заговори по-усилено и за Xiaomi 12 Ultra, който се очаква да предложи съвсем различен дизайн от досегашните модели на компанията. Според някои източници апаратът ще бъде с камера, подкрепена от Leica - партньорство, което Huawei имаше при смартфоните си, поне до серията P50. 

5 НЕЩА за Huawei Watch GT 2 Pro

Huawei Watch GT 2 Pro е сериозна стъпка напред за компанията, която след няколко поколения на своите смартчасовници с този…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer