НачалоНовиниПоявиха се първи подробности за Xiaomi 13 Pro

Появиха се първи подробности за Xiaomi 13 Pro

1116
Написана от  dessyteneva 31 август 2022
Появиха се първи подробности за Xiaomi 13 Pro

Само преди няколко месеца Xiaomi представи новия си флагман Xiaomi 12 Pro, а още по-скоро и серията 12S за Китай, но слуховете за техните наследници вече започнаха да се появяват. Според Digital Chat Station моделът Xiaomi 13 Pro ще предлага 6.7” извит дисплей с AMOLED панел Samsung E6, Quad HD+ резолюция и 120 Hz честота на опресняване.

По-стари слухове сочат, че базовият модел Xiaomi 13 ще предложи 6.36” 2.5D извит дисплей с тънки рамки и 120 Hz честота на опресняване, докато Pro моделът ще има извит и от четирите страни екран с много фини рамки.

Очаква се предната камера да е изрязана в центъра на дисплея, а прототип с керамичен корпус, който ще се произвежда от BYD, вече се тества.

Освен това се предполага, че устройството ще е оборудвано със собствена технология за бързо зареждане на компанията, която ще поддържа до 50 W и ще е базирано на следващото поколение флагмански чипсет Snapdragon 8 Gen 2, който се очаква да бъде представен през ноември.

iPhone 14 и по-големият iPhone 14 Plus имат подобрени камери, сателитна комуникация и стар процесор

Apple току-що представи новите си модели iPhone 14 и по-големия iPhone 14 Plus, който заменя mini версията при предишните серии.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer