НачалоНовиниПоявиха се снимки на новия смартфон Nexus от Google и HTC

Появиха се снимки на новия смартфон Nexus от Google и HTC

2671
Написана от  nixanbal 15 август 2016
Появиха се снимки на новия смартфон Nexus от Google и HTC

Тази година очакваме два смартфона Nexus от Google, които ще са произведени от HTC и ще са първите с Android 7.0 Nougat на пазара. Вече видяхме макети, представящи дизайна на тези устройства, а сега в мрежата се появиха снимки на единия модел. 

Снимките не са особено ясни, но се вижда, че се припокриват с това, което знаехме за дизайна на моделите Nexus от 2016 г.

Би трябвало изображенията да представят модела Sailfish, но другият, Marlin, щял да бъде със сходен, дори идентичен външен вид, а основните разлики помежду им ще са диагоналът и резолюцията на дисплея. Също и батерията, разбира се.  

HTC Nexus

Междувременно се появи и още една снимка в Twitter, разпространена от новосъздаден профил. На нея виждаме подобно на по-горното устройство, което оставя малко на въображението, що се отнася до очаквания дизайн на необявените смартфони Nexus. 

Какво ще кажете за тази визия? Не разбирам каква е идеята зад наполовина стъкления гръб, но да видим как изглежда на живо. 

Motorola Edge+ е първият флагман на компанията от години - 90 Hz дисплей, 108 МР камера и Snapdragon 865

Най-после! След няколко години на затишие и постепенно заглъхване на концепцията за смартфона с модули, Motorola най-после реши да отбележи…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer