НачалоНовиниПредполагаем прототип на Samsung Galaxy Z Fold6 се появи в неофициално видео

Предполагаем прототип на Samsung Galaxy Z Fold6 се появи в неофициално видео

855
Написана от  nixanbal 28 август 2023
Предполагаем прототип на Samsung Galaxy Z Fold6 се появи в неофициално видео

Samsung току-що пусна на пазара Galaxy Z Fold5, а в мрежата вече имаме не просто слухове, но и снимки и видео на устройство, за което се твърди, че е неговият наследник. Малко вероятно е точно това да бъде финалният вид на Galaxy Z Fold6, но е интересно в каква посока мислят корейците и изглежда най-после се задава сериозна промяна в дизайна и на Fold. 

От краткото видео виждаме смартфон със сгъваем дисплей тип книга, който има доста широк външен дисплей, доста близък с този на стандартен смартфон като Galaxy S23 Ultra например. Според източника елементи от дизайна на Galaxy S24 Ultra ще бъдат доста сходни до този прототип на Fold6. 

Galaxy Z Fold6

Разбира се, дори това действително да е прототип, разработен от Samsung, много вероятно е до финалната версия той да претърпи още доста промени и крайното устройство да изглежда доста по-различно. 

Galaxy Z Fold6

А, ако следваме традицията, би трябвало да видим официално Galaxy Z Fold6 и Galaxy Z Flip6 след една година - през лятото на 2024 г. 

Galaxy Z Fold6

Припомням ви, че наскоро се заговори, че след тях Samsung може да пусне и по-достъпен сгъваем смартфон, а пък през 2025 г. може да видим и такъв с навиващ се дисплей. 

Първият електромобил на Xiaomi се появи предпремиерно и изглежда страхотно

Преди две години и половина Xiaomi обяви, че започва да работи по първия си електрически автомобил и че първоначалната инвестиция…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer