НачалоНовиниПредполагаемият Huawei P50 Pro се появи предпремиерно с необичаен дизайн за камерата

Предполагаемият Huawei P50 Pro се появи предпремиерно с необичаен дизайн за камерата

2979
Написана от  nixanbal 11 март 2021
Предполагаемият Huawei P50 Pro се появи предпремиерно с необичаен дизайн за камерата

Тази година не чуваме и виждаме почти нищо предварително за очаквания топмодел P50 Pro на Huawei, но този ден най-после дойде. Стив Хемерщофер, познат в Twitter като @onleaks, сподели изображения, които би трябвало да ни дават първи ясен поглед към дизайна на устройството. А той има един неочакван елемент, който го отличава от всички останали на пазара. 

От 3D макетите става ясно, че Huawei P50 Pro все така ще залага на стъклен гръб и метална рамка, извит към двете страни дисплей и централно изрязана в него селфи камера и фини рамки от всички страни. 

Очаква се екранът да е с диагонал около 6.6", а размерите на тялото да са 159 x 73 x 8.6 мм или 10.3 мм при издутината на основната камера.

Huawei P50 Pro

А основната камера всъщност е акцентът в дизайна на Huawei P50 Pro, като изглежда коренно различно от предишния модел на компанията, а и от повечето останали на пазара.

Камерата на P50 Pro изглежда ще бъде позиционирана върху елипса, в която пък има други два огромни кръга. Толкова големи, че според източника във всеки от тях може да има по повече от един обектив. Това звучи доста странно, но на този етап не е и съвсем ясно дали предположението е коректно, така че очакваме финалния дизайн. 

Huawei P50 Pro

Очакванията са да видим премиерата на Huawei P50 Pro и останалите модели в серията до края на март, но компанията все още не е обявила събитие. 

Google прекъсва бизнес взаимоотношения с Huawei заради черния списък на Тръмп

След като тази седмица президентът на САЩ Доналд Тръмп добави Huawei към черния списък компании, с които страната не може…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer