НачалоНовиниПремиерата на Huawei Mate 50 може да бъде отменена

Премиерата на Huawei Mate 50 може да бъде отменена

851
Написана от  nixanbal 17 юни 2021
Премиерата на Huawei Mate 50 може да бъде отменена

Huawei все още не е представила смартфоните от флагман серията си P50, които се очакваха традиционно в началото на годината, през март. Наскоро все пак от компанията обявиха, че планират анонсът да се случи възможно най-скоро, само че според слуховете това може да засенчи и отмени премиерата на есенния флагман Mate 50. 

Преди време се появиха слухове, че тази година Mate 50 може да бъде обявен само в лимитирани количества за родния пазар в Китай, но според най-новата информация от китайските медии Huawei може изобщо да не покаже такова устройство тази година. 

Не се посочва конкретната причина, но би трябвало тя да идва от проблемите, които САЩ създаде на доскорошния номер две на световния смартфон пазар. Това всъщност е и основният фактор за отложената премиера на серията P50, за която се очаква все пак да бъде по-важен фокус за компанията. 

На този етап не е ясно кога ще видим и моделите P50, но шефът на Huawei обяви, че компанията прави всичко възможно да ги пусне възможно най-скоро. 

ВИДЕО: 5 НЕЩА за Samsung Galaxy Watch 3

Заедно с топмодела Galaxy Note 20 Ultra на Samsung беше представен и най-новият смартчасовник на компанията - Galaxy Watch 3.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer