НачалоНовиниПриложението на Evrotrust вече се предлага и в Huawei AppGallery

Приложението на Evrotrust вече се предлага и в Huawei AppGallery

695
Написана от  nixanbal 08 ноември 2023
Приложението на Evrotrust вече се предлага и в Huawei AppGallery

Huawei обяви, че приложението на Evrotrust вече е достъпно в Huawei AppGallery. С това компанията дава на потребителите възможността да използват своите устройства за безопасни, удобни и надеждни електронни подписи и удостоверителни услуги.

Основните функционалности на приложението на Evrotrust в Huawei AppGallery включват:

1. Дигитална идентичност: Evrotrust предоставя сигурен и лесен метод за електронна идентификация само с мобилно устройство. Тази услуга дава достъп на потребителите до широка гама електронни услуги в сфери като публична администрация, бизнес, образование, здравеопазване и други.

2. Квалифицирани електронни подписи: Потребителите могат лесно да получат достъп и да започнат да подписват със свой квалифициран електронен подпис, директно от приложението на Evrotrust. Подписвайте документи сигурно и легално, със същата правна стойност както подпис върху хартия.

3. Интуитивен интерфейс: Приложението е проектирано с акцент върху потребителското удобство, гарантирайки изключително лесно използване.

Потребителите с устройства на Huawei могат да намерят приложението на Evrotrust в Huawei AppGallery в категория Business или като използват вградената търсачка. 

Флагманът Honor Magic6 Pro със 180 МР перископна камера идва в България

На събитие в Барселона днес Honor представи новия си премиум модел Honor Magic6 Pro за първи път и в Европа.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer