НачалоНовиниПриложението Nike+ FuelBand излезе и за Android, не е достъпно в България

Приложението Nike+ FuelBand излезе и за Android, не е достъпно в България

3265
Написана от  nixanbal 19 юни 2014
Приложението Nike+ FuelBand излезе и за Android, не е достъпно в България

Дълги години Nike отказваше да пусне приложението си Nike+ FuelBand за платформата Android и така не даваше възможност на потребителите й да използват спортната им гривна. Това вече е в миналото, защото софтуерът вече е в Google Play.

Гривната Nike+ FuelBand SE измерва спортната активност на носещия я и я представя в приятен вид в приложението. 

А версията на приложението за Android дава възможност за поставяне на цел за активните занимания и следенето й, сравнение на резултатите с приятели, настройване на подсещания за движение, ако останем неактивни твърде дълго и други. 

Гривната се свързва към смартфоните чрез Bluetooth LE и изисква ниска консумация на енергия. Необходима е версия Android 4.3 Jelly Bean или по-нова.

Nike+ FuelBand Android

За момента собствениците на Android могат да свалят приложението само на английски и само в ограничен кръг страни - САЩ, Великобритания, Канада, Германия и Япония. Да се надяваме, че Nike ще разширят списъка в близките месеци, защото системата им е отлична, а гривната им е една от първите и най-популярни играчки от категорията на носимите технологии, а цената й е около $100. 

Въпреки че преди време стана ясно, че Nike ще спре да произвежда самите гривни, компанията продължава да е фокусирана върху софтуера за следене активностите чрез тези устройства. 

ВИДЕО: 10 НЕЩА за камерата на Samsung Galaxy S21 Ultra

Това е една от най-способните и най-многофункционални камери в смартфон досега. Затова в следващото видео ще ви разкажа подробности за…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer