НачалоНовиниПроблеми с производството на 5.5-инчовия iPhone 6 може да отложат премиерата му

Проблеми с производството на 5.5-инчовия iPhone 6 може да отложат премиерата му

3166
Написана от  nixanbal 14 юли 2014
Проблеми с производството на 5.5-инчовия iPhone 6 може да отложат премиерата му

Проблеми с тъчскрийна и оцветяването на металния корпус може да се превърнат в причина премиерата на първия фаблет на Apple да бъде отложена. 5.5-инчовият iPhone 6, за който се очакваше да дебютира в края на лятото с 4.7-инчовия модел, може и да не се появи тази година, твърди популярният анализатор Минг-Чи Куо, цитиран от AppleInsider

Според анализатора от KGI Securities Apple има проблеми със сензорния панел на големия си смартфон, а също и с равномерното оцветяване на металния му корпус. Същите затруднения присъствали в производствения процес и на 4.7-инчовия модел, но при фаблета били много по-сериозни и това може да наложи отлагането му. 

По-консервативният сценарий за излизането на 5.5" iPhone 6 е в началото на 2015 г., а най-оптимистичният вариант през втората половина на последното тримесечие на тази година. Това означава след средата на ноември - около два месеца след 4.7-инчовия iPhone. 

Миналата седмица Куо сподели актуализирани прогнози и за умния часовник на Apple, за който също се чува, че има проблем с производството и може да се появи най-рано през декември. Досега се очакваше да видим iWatch през октомври. 

Официално: Samsung представя Galaxy S24 на 17 януари в Сан Хосе

Samsung обяви официално датата, на която ще представи новите си флагман смартфони от серията Galaxy S24. Както се говореше, събитието…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer