НачалоНовиниПродажбите на Huawei nova 10 и nova 10 Pro в България стартират с тв реклама с Ивет Лалова

Продажбите на Huawei nova 10 и nova 10 Pro в България стартират с тв реклама с Ивет Лалова

1441
Написана от  nixanbal 03 октомври 2022
Продажбите на Huawei nova 10 и nova 10 Pro в България стартират с тв реклама с Ивет Лалова

От днес, 3 октомври, в България започват продажбите на новите смартфони nova 10 и nova 10 Pro на Huawei, които бяха обявени в началото на септември на изложението IFA 2022 в Берлин. Успоредно започва кампания с тв клип, в която участва посланикът на марката Ивет Лалова. 

От 3 октомври по водещи телевизионни канали ще видим реклама на Huawei nova 10 и nova 10 Pro с участието на българската лекоатлетка Ивет Лалова. В нея тя си прави селфи с новия Huawei nova 10 Pro, който има двойна предна камера с 60 МР + 8 МР сензори.

Huawei nova 10 и Huawei nova 10 Pro вече са и на българския пазар, като всеки от които е наличен в два цвята – Starry Silver и Starry Black.

HUAWEI nova 10 Series 4

Huawei nova 10 Pro се предлага на препоръчителна цена от 1249 лв. или със съответния абонаментен план на мобилните оператори от А1, Yettel, Vivacom, Технополис, Зора и партньорската мрежа на дистрибутора Поликомп. Huawei nova 10 идва с препоръчителна крайноклиентска цена 999 лв. или със съответния абонаментен план за мобилните оператори от Yettel, Vivacom, Технополис, Зора и партньорската мрежа на дистрибутора Поликомп.

HUAWEI nova 10 Series 2

 

Смартфоните са част от новата сервизна програма на Huawei, която предлага опция за закупуване на допълнителна година гаранция, над стандартната за продукта, като по време на удължения гаранционен срок всички дефекти, резултат от различен от човешки фактор, ще могат да се отремонтират от официалния Център за обслужване на клиенти на Huawei на ул. „Леге“ N6 в София, без такси за диагностика, резервни части и труд. Допълнителната гаранция не включва подмяна на батерията. Цената на допълнителната гаранция и за двата модела е 58.99 лв, като тя може да се закупи от Център за обслужване на клиенти на Huawei на ул. „Леге“ N6 в София. 

iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max имат подобрени камери и батерии, 120 Hz дисплеи и до 1 TB памет

Apple представи днес новите си смартфони от серията iPhone 13, начело с премиум моделите iPhone 13 Pro и iPhone 13…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer