НачалоНовиниПродажбите на смартфоните Galaxy S24 може да започнат на 30 януари

Продажбите на смартфоните Galaxy S24 може да започнат на 30 януари

728
Написана от  nixanbal 20 ноември 2023
Продажбите на смартфоните Galaxy S24 може да започнат на 30 януари

Остават по-малко от два месеца до премиерата на смартфоните от флагман серията Galaxy S24 на Samsung, или поне така твърдят слуховете досега. Благодарение на нова информация сега имаме и очакваната дата за старта на продажбите им. 

Премиерата на Galaxy S24, Galaxy S24+ и Galaxy S24 Ultra е насрочена за 17 януари 2024 г. и ще се състои на Unpacked събитие в Сан Хосе, Калифорния. Тази информация се потвърждава и от новия източник, който допълва с още детайли. 

Според потребител в социалната мрежа Х под името @tarunvats33 Samsung ще започне кампания по предварителни поръчки за устройствата още в деня на премиерата, като доставките ще бъдат извършени между 26 и 30 януари.

Продажбите по магазините пък ще започнат на 30 януари. 

По всичко досега изглежда, че Samsung ще организира анонса в задния двор на своя най-голям конкурент Apple, чиято щабквартира Apple Park се намира тъкмо там. Разбира се, тепърва предстои корейците да обявят официално събитието. 

Honor пуска MagicOS 8.0 с AI функции за Honor 90 и за сгъваемия Honor Magic V2

От сцената на технологичното изложение VivaTech тази сутрин в Париж главният изпълнителен директор на Honor, Джордж Жао, обяви, че в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer