НачалоНовиниРазкриха предполагаемия дизайн на новите модели Nexus от HTC

Разкриха предполагаемия дизайн на новите модели Nexus от HTC

3170
Написана от  nixanbal 06 юли 2016
Разкриха предполагаемия дизайн на новите модели Nexus от HTC

Очакваните спецификации на двата нови модела Nexus на Google вече бяха разкрити, а сега в мрежата се появи изображение, което представя предполагаемия дизайн на устройствата. 

Това, което виждаме тук, не са официални снимки за пресата от Google, а макети от Android Police, създадени на база слухове и информация за смартфоните. Възможно е двете устройства Nexus 2016 да са с много сходна визия и да се различават основно по размера на дисплея.

Корпусът на изобразения модел изглежда направен от цяло парче метал, като около камерата на гърба има доста голяма стъклена (или пластмасова) зона. Не е ясно какво е предназначението й, но имайки предвид, че точно там се намира и сензорът за пръстови отпечатъци, мястото може да има честа нужда от забърсване. Добрата новина е, че камерата не стърчи от тялото на смартфона.

За новите модели Nexus, чийто производител ще бъде HTC, се очаква да предлагат 5" Quad HD и 5.5" AMOLED Quad HD дисплеи, мощен чипсет Snapdragon (820 или по-нов), 4 GB RAM, 32 или 128 GB вградена памет, 12 МР основна камера + 8 МР за селфита, скенер за пръстови отпечатъци, USB Type-C порт и батерии с капацитет 2770 и 3450 mAh съответно за по-малкия и по-големия апарат. 

Източникът не може да гарантира, че това, което виждаме тук, ще бъде финалната визия на моделите Nexus, но е много вероятно да се окаже съвсем прав.

OnePlus 9 Pro предлага 120 Hz LTPO дисплей и съвместно разработена с Hasselblad камера

OnePlus 9 Pro е новият флагман на китайската компания, който не само бележи следващото поколение премиум модели за нея, но…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer