НачалоВидео ревюРазопаковане на MiSteryBOX от Xiaomi

Разопаковане на MiSteryBOX от Xiaomi

1631
Написана от  nixanbal

Ето че след като в последните години оранжевите кутии на Xiaomi обикаляха различни световни YouTube канали, от 2021 г. компанията пренесе своя #MiSteryBOX и в България. Това е първата такава кутия, която ще разопаковам в nixanbal.com, а освен че ви предлагам заедно да надникнем в нея, ще ви разкажа какво стои зад инициативата Mi Fan Festival, както и какво сме подготвили като изненада с Xiaomi за един от вас, читателите на nixanbal.

Mi Fan Festival през 2021 г. за първи път се провежда и в България. Това е инициатива на Xiaomi, насочена основно към техните фенове, но не само, като в нея през целия месец април на пазара ще се предлагат различни промоционални оферти на най-различни продукти от екосистемата на компанията. 

В моята кутия се оказа, че е попаднал смартфонът Redmi Note 10, който всъщност е едно от по-достъпните устройства на Xiaomi с цена от около 399 лв. Интересното тук е, че компанията за първи път в тази серия въвежда AMOLED дисплей, а освен него Redmi Note 10 има чипсет Snapdragon 678, 48 MP четворна камера, стерео звук, 5000 mAh батерия и 33 W бързо зареждане с включено в пакета зарядно. 

В края на видеото ще чуете и каква е изненадата, която скоро ще стартира в nixanbal.com!

5 НЕЩА, които трябва да знаете за Samsung Members

Някои собственици на смартфони Galaxy вероятно са попадали на Samsung Members, но съм сигурен, че много от тях дори не…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer