НачалоТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБRealme: Най-големият успех в България е влизането ни при всички оператори

Realme: Най-големият успех в България е влизането ни при всички оператори

1401
Написана от  nixanbal

Най-големият успех за Realme в България през 2021 г. е влизането на смартфоните с марката при всички оператори и големите вериги за техника, обяви в годишния обзор на nixanbal.com Димитър Малчев, мениджър ключови клиенти на компанията за България и Северна Македония. Той потвърди, че през 2022 г. се очаква модел от по-висок клас. 

2021 г. беше важна за Realme не само в Европа, където успя да се изкачи до 5-о място по брой продажби, а на някои пазари дори по-нагоре, но и конкретно за България, защото тук в края на лятото китайската компания, част от BBK Electronics, назначи първия си служител.

Димитър Малчев определя като сериозен успех влизането на Realme при телекомите и големите вериги магазини за техника, което доскоро не беше така. Като най-голямо предизвикателство през 2021 г. пък той посочва все още по-слабата разпознаваемост на бранда, както и световната криза с производството и доставките на чипове, която е накарала много компании да променят стратегиите си и да преминат от един производител на компоненти към друг. 

Realme GT Master Edition

Най-продаваният смартфон на Realme в България е бил моделът Realme 8 5G, който е най-достъпният им 5G апарат и един от най-достъпните на пазара изобщо. 

И въпреки че Realme се свързва с тези по-достъпни устройства, догодина се очаква да видим навлизането на марката в по-високия клас. 

Проектът се реализира с подкрепата на Vivacom и е заснет във Vivacom Tech Hall. 

Може ли Samsung Galaxy Z Flip 3 да бъде мъжки телефон?

Няколко месеца след лансирането на новите смартфони със сгъваеми дисплеи на Samsung, Galaxy Z Fold 3 и Galaxy Z Flip…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer