НачалоНовиниRealme пита потребителите дали искат Dynamic Island в смартфоните им

Realme пита потребителите дали искат Dynamic Island в смартфоните им

380
Написана от  dessyteneva 21 септември 2022
Realme пита потребителите дали искат Dynamic Island в смартфоните им

След като Apple добави функцията Dynamic Island за iPhone 14 Pro и 14 Pro Max, интересът към нея в Android общността нарасна. Вече се появи първата подобна тема за MIUI на Xiaomi, а сега Realme проучва мнението на своите потребители, питайки ги дали искат подобна функция и как точно си я представят.

Така компанията може да стане първата в света на Android, която официално ще предложи версия на Dynamic Island за своите устройства. Във форумите си тя пита потребителите как точно си представят потребителския интерфейс с такава функционалност, насърчавайки ги да дадат своите идеи, от които разработчиците ще черпят вдъхновение в бъдеще, а печелившите идеи ще бъдат обявени на първата страница в общността.

Всъщност Realme няма убедителна причина да въвежда клонинг на Dynamic Island в своя потребителски интерфейс, а причината за евентуалната поява на функцията е единствено интересът на потребителите към нея. Това може би означава, че съдбата на функцията все още не е окончателно решена и всичко зависи от отзивите в общността.

Samsung Galaxy Watch 5 и Watch 5 Pro имат по-издръжливи батерии и защита от сапфир кристал

Заедно с двата си сгъваеми смартфона днес Samsung представи и новите си смарт часовници. Моделите Galaxy Watch 5 и Galaxy…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer