НачалоНовиниRealme ще пусне и в България следващия си флагман от серията GT

Realme ще пусне и в България следващия си флагман от серията GT

625
Написана от  nixanbal 19 март 2024
Realme ще пусне и в България следващия си флагман от серията GT

На регионално събитие в Атина днес Realme представи моделите от серията Realme 12 Pro 5G, а освен това сподели и някои интересни новини. Беше потвърдено, че следващият флагман от серията GT на компанията ще излезе и на нашите пазари, така че феновете в България могат също да го очакват. 

Информацията, че следващият модел GT на Realme, вероятно Realme GT6, ще излезе и в Европа, а не само в Китай, не е съвсем нова. Днес обаче тя беше потвърдена и от Душан Томашевич, оглавяващ продажбите на компанията за Централна Европа и Балкани. 

Той сподели, че в нашия регион Realme ще лансира задаващия се съвсем скоро премиум модел GT, който би трябвало да бъде официално анонсиран през пролетта, в тримесечието от април до юни. 

Това означава, че Realme GT6 ще се появи и на българския пазар, който е един от първите, стартирал продажбите на Realme 12 Pro+ 5G. Все още не знаем какво ще предложи GT6, нито на каква цена ще излезе тук, но детайлите би трябвало да станат ясни съвсем скоро. 

Електромобилът на Xiaomi ускорява от 0 до 100 км/ч за 2.78 секунди и има до 800 км пробег

Xiaomi повдигна сериозно завесата над първия си електромобил, който ще се предлага под името SU7. Луксозно изглеждащото возило обещава отлични…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer