НачалоНовиниРевю на Huawei MediaPad M2 8.0

Ревю на Huawei MediaPad M2 8.0

5354
Написана от  nixanbal 14 януари 2016
Ревю на Huawei MediaPad M2 8.0

Здравейте с новото видеоревю от nixanbal, в което на фокус е компактният таблет Huawei MediaPad M2. M2 е модел от 2015 г., който има тънко метално тяло, стилен дизайн и удобни размери, превръщащи го в подходящ избор за ползване не само в домашни условия, но и когато сте в движение. Кои са основните преимущества на таблета, за кого е подходящ той и какво има в кутията му - вижте във видеото по-надолу...

Huawei MediaPad M2 има тънко тяло от метал с компактни размери 

8-инчовият таблет има профил от 7.8 мм, тежи около 330 грама и над 99% от корпуса му е метал. Интересен елемент от дизайна е страничната лайстна, която е с лек релеф и според Huawei е вдъхновена от музикалното петолиние.

Това не е случайно, а цели да акцентира върху аудио възможностите на MediaPad M2. Устройството има стерео високоговорители, разположени от двете страни на корпуса, които действително осигуряват силен и качествен звук. За него Huawei са си партнирали с harman/kardon, а освен това таблетът използва няколко технологии за по-добро музикално оформление.

Въпросният 8-инчов IPS екран на MediaPad M2 е с резолюция 1920х1200 пиксела, което е гъстота на пикселите от малко над 280 ppi и е съвсем достатъчно, за да поглези очите ви, независимо дали гледате видео или играете любимите си Android игри.

Huawei MediaPad M2 8.0

Конфигурацията на модела у мен включва 8-ядрения процесор от фирмения чипсет Kirin 930, който вече има свой наследник, но за настоящия таблет се справя без засечки в компанията на 3 GB RAM.

Вградената памет е 32 GB, а има и microSD слот за още до 128 GB. Обърнете внимание, че има и версия на MediaPad М2 с 2 GB RAM и 16 GB памет, която може да ви спести от бюджета, ако няма да разцъквате най-тежките игри от Google Play.

Колкото до камерата - тя никога не е била водеща характеристика за таблетите, но тук основната е 8 МР и прави прилични снимки и Full HD видео. Фронталната е 2 МР, така че видеоразговорите могат да бъдат с Full HD качество.

Накратко MediaPad M2 е един от най-стилните и удобни за ползване таблети на пазара. Устройството поставя акцента върху качествения звук и осигурява отлична картина на 8-инчовия си екран, с което той е подходящ избор както за браузване в мрежата и работа с документи, така и за мултимедийни забавления и игри.

Samsung The Freestyle 2nd Gen е преносима станция за забавления със 100" екран

Това цилиндрично малко устройство вече стана доста популярно с първото си издание, а сега у мен е неговата втора версия.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer