НачалоНовиниРуската алтернатива на Netflix стартира в България

Руската алтернатива на Netflix стартира в България

1310
Написана от  nixanbal 22 ноември 2021
Руската алтернатива на Netflix стартира в България

Стрийминг услугата с руски продукции Start вече се предлага в България. Каталогът на Start ще бъде достъпен срещу месечна такса от 4.99 евро, като съдържанието ще предлага субтитри на български и английски. 

Start вече се предлага за потребителите от България на цена 4.99 евро на месец и със 7-дневен тестов период. 

Платформата е достъпна на start.film, на смартфони и таблети с Android и Apple, на смарттелевизори Samsung и LG, а до края на 2021 г. ще бъде достъпна и на Android TV, обещават от компанията.

START

Start разполага със собствено продуцентско студио, което през последните четири години е създало над 50 оригинални проекта, включително филми, сериали, документални филми и семейни програми. 

"Start винаги е бил международна услуга, 40% от нашите рускоговорящи абонати са извън Русия. Сега с гордост обявяваме плавен старт на адаптираната услуга в България. Основната цел на Start е да споделим нашите истории с по-широка аудитория и да се превърнем в един от ключовите играчи във видеосъдържание по заявка в Източна и Централна Европа", казва Александър Двойнишников, ръководител на отдела за стратегически партньорства в Start.

Флагманите Galaxy S21 на Samsung предлагат нов дизайн, 120 Hz дисплеи и двойно повече памет

Ето че месец по-рано от обикновено Samsung днес представи новите си премиум смартфони от серията Galaxy S21. Също като през…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer