НачалоНовиниС вече развързани ръце Nokia пуска Z Launcher за Android

С вече развързани ръце Nokia пуска Z Launcher за Android

4836
Написана от  nixanbal 20 юни 2014
С вече развързани ръце Nokia пуска Z Launcher за Android

Microsoft вече е собственик на смартфон бизнеса на Nokia, но финландската компания продължава да съществува в няколко други бизнес направления, а сега неин екип създаде и лаунчър за Android на Google. Nokia Z Launcher е разработка на Nokia Technologies - подразделение, което не премина под шапката на Microsoft и което изглежда има изявен интерес към операционната система със зеленото човече...

Z Launcher е пребета версия и се сваля през сайта https://www.zlauncher.com/ директно от телефона. Възможно е да не е съвместим или да не работи добре с всички дроиди, аз тествах на One M8 и изглежда няма никакви проблеми. 

Идеята на Z Launcher е да преобрази смартфона ви, осигурявайки бърз достъп от началния екран до най-важните (според Z Launcher) функции и контакти. Подборът става по-добър с времето, тъй като софтуерът се учи кое е важно за вас и кога какви приложения бихте ползвали.

Нещо като принципът при Google Now.

Z Launcher въвежда и функцията Scribble - с изписването на буква върху хоумскрийна на него ще бъдат изведени всички приложения, контакти и въобще всякакво съдържание, което я съдържа. От Nokia вярват, че една до две букви са достатъчни, за да откриете каквото търсите. 

Идеята на Z Launcher е да направи ползването на смартфоните по-проста задача и намирането на съдържание бързо. От Nokia обещават, че ще продължат развитието на софтуера.

Във Facebook страницата на nixanbal.com Симеон писа, че устройството не трябва да е руутнато, ако искате да качите лаунчъра на Nokia. 

Смартфоните Galaxy S24 идват с Galaxy AI - какво е това?

Здравейте от Сан Хосе, Калифорния, където току-що Samsung представи новите си флагмани от серията Galaxy S24. И трите модела предлагат…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer