НачалоНовиниSamsung захапа iPhone 5 в новата си реклама - увереност или признак на страх?

Samsung захапа iPhone 5 в новата си реклама - увереност или признак на страх?

3484
Написана от  nixanbal 15 септември 2012
Samsung захапа iPhone 5 в новата си реклама - увереност или признак на страх?

Samsung успя да продаде над 20 милиона броя от своя Galaxy S III преди Apple да представи новия си смартфон, но от следващата седмица iPhone 5 е на пазара и вече диша във врата на южнокорейците. Едва дочакали пълния списък спецификации на новия претендент от Apple, Samsung вече пуснаха първата реклама на Galaxy S III, с която директно захапват конкурента си.

Рекламата представлява постер със съпоставка на възможностите, които предлагат Galaxy S III и iPhone 5.

И докато в първите редове нещата са обективни, забавното е, че списъкът на Samsung продължава с още 15-ина реда, създавайки впечатление, че предложението на Apple е доста по-скромно и орязано откъм екстри. Ако се зачетете обаче, ще разберете, че това са най-различни полезни и безполезни приложения, които южнокорейците са инсталирали предварително в смартфона си.

А над сравнението с големи букви пише "It doesn't take a genius" - т.е. не е нужно да си гений, за да направиш разликата и уж да прецениш кой е по-добрият избор. А намигването към Apple личи и тук - Genius са квалифицирани консултанти в магазините Apple Store (на снимката горе). 

Какво мислите - с право ли са уверени Samsung в превъзходството на своя Galaxy S III или този постер отдолу е признак, че им се разтрепериха шортите?

samsung-ad

Xiaomi Smart Band 8 е достъпна смарт гривна с усъвършенстван дизайн

Смарт гривните на Xiaomi традиционно са начело в своята категория на световния пазар, което се дължи на скромната им цена,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer