НачалоСъбитияSamsung и HTC подготвят изненади за 1 септември

Samsung и HTC подготвят изненади за 1 септември

4018
Написана от  nixanbal 21 август 2011

samsung mobile unpacked event september 1st berlin

Лятото бавничко си заминава и вече започват събитията на големите производители от бранша, където по традиция ставаме свидетели на много нови анонси. В този дух Samsung и HTC вече обявиха своите ивенти, които по някаква причина ще се проведат в един и същи ден – на 1 септември.

При южнокорейците ще станем свидетели на нов продукт или серия такива на традиционното събитие Samsung Mobile UNPACKED, а по-долу можете да видите и два клипа, в които обаче новите устройства са прикрити от ярка светлина. Много вероятно е да става дума за телефони под bada OS, тъй като и двата тийзъра завършват с океан, а bada на корейски означава океан. Все пак това е само предположение, така че ще почакаме още десетина дни за истината. Събитието на Samsung ще се проведе в Берлин, в навечерието на изложението IFA (2-7 септември, Берлин).

HTC от своя страна организира среща с фенове в Лондон, където обещава да почерпи с напитки и храна, а също и да покаже какво следва за компанията – разбирайте нови устройства. В мрежата вече се носят различни слухове и снимки за предстоящи продукти на тайванците – 10” таблет Puccini, дамският смартфон Bliss и моделът Ruby са някои от тях, но има вероятност да видим и нещо с Windows Phone Mango. Припомням ви, че именно от първи септември Microsoft започва да пуска ъпдейта до Mango за смартфоните с WP, така че събитието на HTC идва тъкмо навреме.

Update: За ивента на HTC все по-усилено се говори, че ще бъде сцена за първото дефиле на два интересни смартфона с Windows Phone Mango - Eternity и Omega. Първият ще разполага с 3.7" тъчскрийн, а вторият с 4.5" екран и вероятно ще е наследникът на HTC HD7. Според сайта BGR двата модела ще се появят на пазара "по-рано от очакваното". Останалите спецификации все още не са ясни, но очакванията са за процесор на 1.5 GHz, 8 MP камера и DLNA поддръжка.

Е, изглежда още в края на лятото ни очакват доста интересни неща... Ако трябва да избирате, кое събитие представлява по-сериозен интерес за вас – на HTC или Samsung?

Huawei представи в Дубай смарт часовниците Watch 4 Pro Space Edition, Watch Fit 3 и още нови устройства

Huawei представи днес в Дубай новите си смарт часовници Watch 4 Pro Space Edition и Watch Fit 3, а също…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer