НачалоНовиниSamsung може да отложи Galaxy S III, подготвя 11.6“ таблет с 2 GHz процесор

Samsung може да отложи Galaxy S III, подготвя 11.6“ таблет с 2 GHz процесор

2793
Написана от  nixanbal 28 януари 2012
Samsung може да отложи Galaxy S III, подготвя 11.6“ таблет с 2 GHz процесор

Слуховете около производител номер едно на смартфони за 2011 г. започват да стават все по-натрапчиви и вероятно не са далеч от истината. Освен спкулациите, че Samsung ще забави премиерата на Galaxy S III за след Конгреса в Барселона, в мрежата циркулира и информация, че на MWC 2012 южнокорейците ще представят нов таблет с 11.6“ дисплей и двуядрен процесор на 2 GHz.

Относно новия водещ модел при смартфоните на Samsung, Galaxy S III, има вероятност той да не бъде представен на Конгреса в края на февруари. От Samsung са коментирали, че все още премислят кога точно да обявят флагмана си за 2012 г., но това би трябвало да се случи преди лятото. И по-добре за Samsung да побързат, защото ако Apple покаже iPhone 5 през юни, много вероятно е никой да не обърне внимание на южнокорейците.

Другата все още непотвърдена новина засяга серията таблети Galaxy Tab на компанията, като тези слухове се носят още от декември 2011-а. Според нова информация на MWC 2012 Samsung ще представи модел с 11.6“ диагонал на екрана и резолюция от 2560х1600 пиксела (WQXGA). По-интересното за това устройство е, че ще използва новите процесори на компанията Exynos 5250, които са двуядрени и работят на 2 GHz. Операционната система на новия Galaxy Tab ще бъде Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Освен това не бива да забравяме, че наскоро Samsung подаде документи за запазване на нови търговски марки, вероятно имена на бъдещи смартфони - Joy и Fresh. Подробности около сливането на bada OS и проекта Tizen също са любопитни. Какво още ще ни покажат южнокорейците на Конгреса, предстои да разберем след по-малко от месец!

5 НЕЩА за USB-C монитора Philips 27E1N5600HE/01

Philips 27E1N5600HE/01 е монитор с 27" диагонал, който е създаден основно за работа. Независимо дали го използвате в офиса или…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer