НачалоНовиниSamsung: Наследникът на Galaxy S II ще бъде представен на отделно събитие след Конгреса

Samsung: Наследникът на Galaxy S II ще бъде представен на отделно събитие след Конгреса

2701
Написана от  nixanbal 01 февруари 2012
Samsung: Наследникът на Galaxy S II ще бъде представен на отделно събитие след Конгреса

Преди няколко дни излезе информация, че Samsung все още обмисля възможността да представи новия си флагман Galaxy S III на MWC 2012 в края на февруари. Днес сайтът Techradar е получил официално съобщение от южнокорейците, в което те поясняват, че новият смартфон ще бъде показан на отделно събитие след Конгреса в Барселона.

Samsung Galaxy S III ще бъде следващият модел от висок клас, с който Samsung ще се изправи пред основния си конкурент iPhone. Точната причина за отлагането на продукта не е ясна, но компанията потвърди, че премиерата ще се случи в първата половина на 2012 г. и скоро след нея Galaxy S III ще бъде вече на пазара.

Все пак на MWC 2012 ни очакват изключително интересни предложения от останалите производители – HTC и LG ще покажат смартфони с четириядрени процесори, Nokia може да обяви европейската версия на Lumia 900, а също и мощен камерафон, наследник на N8. Samsung също оставя вратата леко отворена, загатвайки за „вълнуващи нови мобилни продукти“, които ще видим в края на февруари. Един от тях е 11.6-инчов таблет.

5 НЕЩА за USB-C монитора Philips 27E1N5600HE/01

Philips 27E1N5600HE/01 е монитор с 27" диагонал, който е създаден основно за работа. Независимо дали го използвате в офиса или…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer