НачалоНовиниSamsung очаква общо 30 милиона продажби на Galaxy S III до края на годината

Samsung очаква общо 30 милиона продажби на Galaxy S III до края на годината

1886
Написана от  nixanbal 13 септември 2012
Samsung очаква общо 30 милиона продажби на Galaxy S III до края на годината

Samsung очаква до края на годината продажбите на Galaxy S III да прехвърлят 30 милиона броя. Само преди около седмица южнокорейците се похвалиха, че от смартфона им вече са продадени над 20 милиона бройки, а от премиерата му в края на месец май са изминали едва 100 дни.

Имайки предвид, че до края на 2012-а остават близо четири месеца, а в тях се включва и коледният сезон, дали Samsung не подценяват водещия си модел? 30 милиона по-скоро е минимумът, който Galaxy S III ще постигне, въпреки задаващата се конкуренция от iPhone 5, Lumia 920 и новите неща, които HTC ще ни покаже след няколко дни. 

Освен това през октомври Samsung ще пусне на пазара новия си хибрид между смартфон и таблет - Galaxy Note II, за който компанията очаква да продаде двойно повече бройки от първия модел. А Galaxy Note достигна 10 милиона продажби, така че надеждите на южнокорейците за наследника му изглежда са поне за 20 милиона бройки.

Междувременно Apple за пореден път направи страхотен ход, пускайки новия iPhone 5 в продажба само десетина дни след премиерата. Разбира се, някои страни ще го получат на по-късен етап, както е и с България.

Samsung представи новите си AI телевизори за 2024 г., започва кампания по предварителни поръчки

Преди дни ви разказах за моя 8K Neo QLED телевизор у дома, а днес е време за следващото поколение. Samsung…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer