НачалоИграчкиSamsung представи още един 7" таблет – Galaxy Tab 7.0 Plus

Samsung представи още един 7" таблет – Galaxy Tab 7.0 Plus

3601
Написана от  nixanbal 30 септември 2011
Samsung представи още един 7" таблет – Galaxy Tab 7.0 Plus

Лесно е вече да се объркаме сред множеството таблети на Samsung, но южнокорейците продължават да ни заливат с тях и най-новото попълнение беше току-що обявено. Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus е спряган за прекия наследник на пионера Galaxy Tab, а разликата му с представения по-рано Galaxy Tab 7.7 е в липсата на Super AMOLED Plus технология при дисплея и като цяло по-слабите характеристики.

Новият Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus разполага със 7“ PLS дисплей с резолюция 600х1024 пиксела, като технологията PLS (Plane-to-Line-Switching) не може да си съперничи с контраста на Super AMOLED Plus, но обещава по-добър ъгъл на виждане. Устройството върви под най-новата версия Android 3.2 Honeycomb и има преработен интерфейс TouchWiz, процесорът е двуядрен на 1.2 GHz, системната памет е 1 GB, има 16/32 GB вградена и microSD слот за още до 64 GB (!). Основната камера е 3 МР с автофокус и 720р HD видеозапис, а предната има 2 МР резолюция за видеочат. Таблетът обещава, че няма да има проблем с плейбека на Full HD видео, като поддържа доста сериозен набор формати.

Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus има още GPS, HSPA+ и Wi-Fi, Bluetooth 3.0 и литиево-йонна батерия с капацитет 4000 mAh, а размерите му са 193.65x122.37x9.96 мм при тегло 345 грама. Продажбите започват в края на октомври първи в Австрия и постепенно таблетът ще бъде пуснат в други европейски страни, стига Apple да не се намеси.

Honor V Purse е концептуален сгъваем смартфон, който изглежда като дамски аксесоар

На изложението IFA 2023 в Берлин току-що Honor обяви, че ще предлага в Европа сгъваемия си модел Magic V2, а…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer