НачалоНовиниSamsung разследва случая с възпламенилия се Galaxy S III

Samsung разследва случая с възпламенилия се Galaxy S III

2480
Написана от  nixanbal 24 юни 2012
Samsung разследва случая с възпламенилия се Galaxy S III

Samsung Galaxy S III дебютира преди няколко дни и на пазара в САЩ, а преиерата му сякаш по поръчка бе съпроводена от фойерверки. Но не от тези цветните. Миналата седмица собственик на смартфона показа в интернет негови снимки, които показват обгорения му корпус, след като избухнал в пламъци докато се намирал в стойка за автомобил. Samsung веднага реагира и съобщи официално, че "разследва случая".

Неприятната ситуация се разиграла в Ирландия, като собственикът на Galaxy S III съобщава, че от смартфона първо изскочили бели пламъци, а след това се чул пукот. Не се съобщава човекът да е пострадал по някакъв начин, но по колата му полепнали парчета стопена пластмаса.

bcaf2fb5

От Samsung са му предоставили нов Galaxy S III и са му предложили допълнителни подаръци. Южнокорейците съобщиха, че разследват случилото се с устройството и ще ни държат в течение за резултата от проверката.

Смартфоните Galaxy S24 идват с Galaxy AI - какво е това?

Здравейте от Сан Хосе, Калифорния, където току-що Samsung представи новите си флагмани от серията Galaxy S24. И трите модела предлагат…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer