НачалоНовиниSamsung Galaxy A35 се появи предпремиерно

Samsung Galaxy A35 се появи предпремиерно

3368
Написана от  nixanbal 22 ноември 2023
Samsung Galaxy A35 се появи предпремиерно

Samsung подготвя обновяване на цялата си серия Galaxy A, като в последните дни излизат дребни детайли за различните модели в нея. Днес обаче имаме пълно разкриване на дизайна на Galaxy A35, който ще бъде малко по-различен от този на предшественика му. 

Galaxy A35 5G ще бъде с размери 161.6 x 77.9 x 8.2 мм, което означава, че ще бъде почти идентичен с Galaxy A34. Рамката изглежда остава пластмасова, но вече с по-равни страни и издадена част около бутоните за включване и контрол силата на звука. 

Камерата остава тройна и запазва дизайна си - с директно подаващи се от корпуса обективи, разположени вертикално. 

Samsung-Galaxy-A35

Предходният модел имаше висока защита от прах и вода IP67, така че тя вероятно ще бъде запазена при А35. 

Samsung-Galaxy-A35

Вижда се и вероятно най-съществената промяна - селфи камерата вече не е в ноч, а в изрязан кръг в дисплея. А дисплеят се очаква да бъде отново 6.6" и все така с плоско покривно стъкло. 

Samsung-Galaxy-A35

Други детайли все още не са ясни, но би трябвало в близките седмици и месеци да ги научим. Припомням ви, че Galaxy A34 и Galaxy A54 бяха обявени през март.

източник

Официална премиера на Samsung Galaxy S24 Ultra: генеративен изкуствен интелект, Snapdragon 8 Gen 3 и нова камера за 5х зуум

Samsung представи току-що в Сан Хосе, Калифорния, новите си флагмани в серията Galaxy S24, като начело е премиум смартфонът Galaxy…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer