НачалоНовиниSamsung Galaxy A54 може да е по-компактен от Galaxy A34

Samsung Galaxy A54 може да е по-компактен от Galaxy A34

1711
Написана от  nixanbal 08 февруари 2023
Samsung Galaxy A54 може да е по-компактен от Galaxy A34

Samsung вече представи топмоделите си от серията Galaxy S23, а в следващите седмици по всяка вероятност ще попълни и средния клас. Очакват се цял куп нови модели, най-интересните от които са Galaxy A54 и Galaxy A34. Нова информация от достоверен източник в Twitter сега разкрива детайли за двата модела, според които A54 неочаквано ще бъде по-компактен от A34.

Galaxy A54

Galaxy A54 ще предлага 6.4" дисплей, ще използва Android 13 и ще има версия с 8 GB RAM + 128 или 256 GB вградена памет, твърди източникът. Смартфонът ще се предлага в 4 цвята - бяло, графитено, лайм и виолетово, или Awesome White, Awesome Graphite, Awesome Lime и Awesome Violet, както се очаква Samsung да ги нарича. 

Galaxy A34

Galaxy A34 от друга страна ще бъде оборудван с 6.6" дисплей и ще дойде с Android 13 във версия с 6 GB RAM + 128 или 256 GB вградена памет. Този модел ще се предлага в цветовете Awesome Silver, Awesome Graphite, Awesome Lime и Awesome Violet. 

Разбира се, става въпрос за 5G модели, но в настоящата информация липсват детайли за чипсетите на двата смартфона, както и за камерите им. 

Миналогодишните A33 и A53 бяха обявени в средата на март, така че би трябвало да не чакаме още много и за техните наследници. 

Xiaomi представи серията Redmi Note 13 на регионално събитие в Букурещ

Здравейте от Букурещ, Румъния, където току-що приключи регионалната премиера на най-новите смартфони от Xiaomi в серията Redmi Note 13. Компанията…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer