НачалоНовиниSamsung Galaxy Buds 2 Pro са по-компактни и с по-добра ANC

Samsung Galaxy Buds 2 Pro са по-компактни и с по-добра ANC

4144
Написана от  nixanbal 10 август 2022
Samsung Galaxy Buds 2 Pro са по-компактни и с по-добра ANC

Samsung представи днес новите си компактни безжични слушалки Galaxy Buds 2 Pro, които са най-добрият им модел в тази продуктова категория досега. Те обещават активна изолация на околния шум, лесно свързване, качествен звук и още по-удобни размери.

Galaxy Buds 2 Pro се предлагат в графитени, бяло и Bora лилаво, като дизайнът им изглежда сходен с този на предшестващия ги модел, но те всъщност са най-малките и най-леките слушалки на Samsung досега и са с 15% по-компактни. Ергономичната им форма ги прави подходящи за спортни занимания, казват от Samsung.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro @ nixanbal.com

Поддържа се 24-битов Hi-Fi звук с широк динамичен обхват, който съдържа 256х повече звукови данни спрямо 16-битовия звук.

Слушалките могат да се използват и за разговори, като поддържат активна изолация на околния шум и режим за пропускане на част от околните звуци, най-вече глас (Voice Detect).

Samsung Galaxy Buds 2 Pro @ nixanbal.com

Функцията Auto Switch позволява превключване на връзката между различни Galaxy устройства - докато гледате видео на таблета например, можете да приемете обаждане от телефона.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro @ nixanbal.com

Слушалките Galaxy Buds 2 Pro са на препоръчителна цена от 449 лв. и при предварителна поръчка могат да бъдат получени преди официалния старт на продажбите на 26 август.

Xiaomi представи серията Redmi Note 13 на регионално събитие в Букурещ

Здравейте от Букурещ, Румъния, където току-що приключи регионалната премиера на най-новите смартфони от Xiaomi в серията Redmi Note 13. Компанията…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer