НачалоНовиниSamsung Galaxy Buds 3 ще са с изцяло променен дизайн, наподобяващ Apple AirPods

Samsung Galaxy Buds 3 ще са с изцяло променен дизайн, наподобяващ Apple AirPods

503
Написана от  STAN 21 юни 2024
Samsung Galaxy Buds 3 ще са с изцяло променен дизайн, наподобяващ Apple AirPods

Както самите слушалки, така и тяхната кутийка ще претърпят цялостно освежаване, което ще ги доближи изключително много до външния вид на лидерите на пазара за безжични слушалки - Apple AirPods

След като години наред от Samsung правеха всичко възможно, за да избегнат сравненията с Apple що се отнася до външния вид на техните слушалки, ето че дойде ден, в който продукт на корейската компания ще прилича на еквивалентен модел в каталога на Apple.

GQhI0Tib0AA-l4J

Според информация, публикувана на корейския онлайн магазин Coupang, следващите Samsung Galaxy Buds 3 ще претърпят генерална промяна във външния си вид. Облите тела, които се помещаваха изключително удобно в ушната мида ще бъдат заменени с по-стандартни такива тип стъбло, които заедно с новата си кутия изключително много приличат на безжичните слушалки на американските им конкуренти - AirPods.

Ключова разлика все пак ще бъде цветът - Galaxy Buds 3 ще се предлагат в металиково сиво, а не единствено в бяло, както е при Apple. 

Очаква се Galaxy Buds 3 да се продават в стандартен и Pro вариант, а повече информация относно новите модели на Samsung би трябвало да се появи съвсем скоро. Говори се, че Samsung ще представи слушалките заедно със сгъваемите си смартфони на 10 юли в Париж. 

Официално: Samsung представя Galaxy S24 на 17 януари в Сан Хосе

Samsung обяви официално датата, на която ще представи новите си флагман смартфони от серията Galaxy S24. Както се говореше, събитието…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer