НачалоНовиниSamsung Galaxy Buds Pro 2 може да пропуснат събитието през август

Samsung Galaxy Buds Pro 2 може да пропуснат събитието през август

730
Написана от  dessyteneva 10 юни 2022
Samsung Galaxy Buds Pro 2 може да пропуснат събитието през август

Новите смартфони със сгъваеми дисплеи на Samsung, Galaxy Z Fold 4 и Galaxy Z Flip 4, ще бъдат представени на 10 август, или поне така твърдят слуховете досега, а заедно с тях най-вероятно ще видим и серията смарт часовници Galaxy Watch 5. Появи се информация обаче, че все още не е ясно дали и слушалките Galaxy Buds Pro 2 ще дебютират на същото събитие.

Очаква се премиум слушалките на корейците да пропуснат августовското събитие Unpacked и да бъдат обявени на по-късен етап тази година, но “приблизително по същото време”, твърди @chunvn8888 в Twitter. Причината за това бил по-късният старт на разработката на продукта.

Източникът посочва, че премиерата на Galaxy Buds Pro 2 всъщност не е отложена, тъй като още отначало Samsung са планирали да ги обявят отделно, а не на събитието със смартфоните Galaxy Z. 

Информацията, че Galaxy Buds Pro 2 няма да се появят на 10 август беше индиректно потвърдена и от скорошния tweet на Джон Просър, който отбеляза, че на събитието ще бъдат анонсирани двата нови смартфона и два смартчасовника, без да споменава нищо за слушалки. 

5 НЕЩА за USB-C монитора Philips 27E1N5600HE/01

Philips 27E1N5600HE/01 е монитор с 27" диагонал, който е създаден основно за работа. Независимо дали го използвате в офиса или…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer