НачалоИграчкиSamsung Galaxy mini 2 се появи неофициално, премиерата е до края на месеца

Samsung Galaxy mini 2 се появи неофициално, премиерата е до края на месеца

2429
Написана от  nixanbal 10 февруари 2012
Samsung Galaxy mini 2 се появи неофициално, премиерата е до края на месеца

Момчетата от GSMArena.com са първите, които публикуват изображение и информация за нов Android смартфон на Samsung от ниския клас. Става дума за Samsung Galaxy mini 2, който е наследник на миналогодишния Galaxy mini (на снимката горе) и предлага някои дребни подобрения спрямо него, но и нищо, което да ви развълнува твърде много.

Samsung Galaxy mini 2, чието кодово име е Jena, ще върви под Android 2.3 Gingerbread, ще има по-голям 3.3“ дисплей с HVGA резолюция, по-бърз процесор на 800 MHz (при Galaxy mini беше на 600 MHz), както и цели 3 GB вградена памет, което е доста прилично за евтин смартфон.

Samsung Galaxy mini 2

Освен това Galaxy mini 2 ще поддържа високи скорости в мрежата през HSDPA и ще има 3 МР камера, вероятно с фиксиран фокус.

Официалната премиера на смартфона е планирана за февруари 2012, което означава, че със сигурност ще го видим на MWC 2012, ако не и по-рано.

Motorola Edge+ е първият флагман на компанията от години - 90 Hz дисплей, 108 МР камера и Snapdragon 865

Най-после! След няколко години на затишие и постепенно заглъхване на концепцията за смартфона с модули, Motorola най-после реши да отбележи…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer