НачалоИграчкиSamsung Galaxy Note има 5.3" HD Super AMOLED дисплей - is it a smartphone?

Samsung Galaxy Note има 5.3" HD Super AMOLED дисплей - is it a smartphone?

6108
Написана от  nixanbal 01 септември 2011

samsung galaxy note

Добре, забравете колко огромен ви се струва 4.3-инчовият дисплей на HTC Sensation и си припомнете за конвергенцията при мобилните устройства и размиването на категориите им. Направете го и ще ви е далеч по-лесно да възприемете новия Samsung Galaxy Note, който е смартфон с 5.3“ екран, но съчетава някои от най-полезните предимства на таблетите, а и някои други джаджи.

samsung-galaxy-note

Дисплеят на Samsung Galaxy Note с право е наречен 5.3 HD Super AMOLED, защото освен контрастна картина предлага и висока резолюция от 1280х800 пиксела. Устройството върви под Android Gingerbread, под капака му тиктака двуядрен процесор на 1.4 GHz, вградената памет е 16 или 32 GB, а останалите характеристики включват HSPA+, Wi-Fi, опционална NFC поддръжка, GPS, 8 MP камера с Full HD видеозапис + фронтална 2 МР за видеочат и други.

5.3-инчовата машина има и едно ключово предимство, което познаваме от таблета HTC Flyer – писалка за водене на бележки, рисуване и въобще с най-различни приложения. Стилусът, наречен S Pen, не е отделен аксесоар, а се прибира удобно в самия Galaxy Note.

По думите на производителя Samsung Galaxy Note ще бъде на пазара в следващите месеци, което вероятно означава тъкмо за Коледа.

Samsung Galaxy Z Flip6 идва с нова основна камера и значително по-голяма батерия

Заедно с големия Galaxy Z Fold6 току-що в Париж Samsung представи и компактния си смартфон със сгъваем дисплей Galaxy Z…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer