НачалоИграчкиSamsung Galaxy Pocket е един от най-компактните и достъпни смартфони

Samsung Galaxy Pocket е един от най-компактните и достъпни смартфони

3692
Написана от  nixanbal 07 март 2012
Samsung Galaxy Pocket е един от най-компактните и достъпни смартфони

Световният мобилен конгрес в Барселона не е специален повод за южнокорейците да обявят нови устройства. Те го правят всяка седмица независимо дали в момента тече MWC, CeBIT или друго събитие. Най-новата играчка от Samsung е смартфонът Galaxy Pocket, който предлага скромни характеристики в компактна опаковка и цели да достигне до по-широка публика.

Samsung Galaxy Pocket има 2.8“ дисплей с резолюция 240х320 пиксела, 2 МР камера с фиксиран фокус, 832 MHz процесор и върви под Android 2.3 Gingerbread. Ъпдейт до 4.0 не бих очаквал.

Другите характеристики включват HSDPA, Wi-Fi, Bluetooth 3.0, GPS, 3 GB вградена памет и microSD слот за още до 32 GB карти. Батерията на Galaxy Pocket е с капацитет 1200 mAh, профилът му малко под 12 мм, а теглото 97 грама.

Samsung Galaxy Pocket ще се появи на пазара в Италия още този месец, а след това постепенно и в останалите европейски държави. Цената не е обявена, но със сигурност ще е достъпна и ще се опита да привлече потребителите на обикновени телефони към смартфоните с този модел.

Google прекъсва бизнес взаимоотношения с Huawei заради черния списък на Тръмп

След като тази седмица президентът на САЩ Доналд Тръмп добави Huawei към черния списък компании, с които страната не може…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer