НачалоНовиниSamsung Galaxy Ring може да струва €450

Samsung Galaxy Ring може да струва €450

810
Написана от  STAN 07 юли 2024
Samsung Galaxy Ring може да струва €450

Броени дни ни делят от следващото Galaxy Unpacked събитие, където ще научим всички подробности около новите продукти Galaxy на Samsung. Едно от най-мистериозните устройства, което ще видим там, ще бъде смарт пръстенът Samsung Galaxy Ring. И макар детайлите около него да са все още оскъдни, то вече можем да разкрием цената му, която ще бъде около €450.

Според някои източници пръстенът ще изисква абонамент, а официалната информация на Samsung гласи, че ще го получим в три различни цвята и 9 размера, за да може да пасне на всякакъв вид пръсти и потребители. Макар да нямаме много конкретика в хардуерно отношение, очакваната цена за технологичното бижу на Samsung в Европа и по-конкретно във Франция е €450, твърди неофициална информация.

Числото е доста по-високо от някои от останалите представители на този сегмент - Oura Ring, който се продава за около €300, или пък RingConn, който стартира около €270. По-високата цена ще създаде и по-големи очаквания в потенциалните ползватели на пръстена. Очаквания, които силно се надяваме да бъдат оправдани на 10 юли, когато в Париж ще се проведе Galaxy Unpacked.

Освен новини покрай Galaxy Ring, на събитието се очаква да научим и всичко за Galaxy Z Fold6, Galaxy Z Flip6Galaxy Watch7 и Galaxy Buds 3

Xiaomi Smart Band 8 е достъпна смарт гривна с усъвършенстван дизайн

Смарт гривните на Xiaomi традиционно са начело в своята категория на световния пазар, което се дължи на скромната им цена,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer