НачалоНовиниSamsung Galaxy S21 Ultra също дефилира в галерия изображения - с четворна камера и слухове за S Pen

Samsung Galaxy S21 Ultra също дефилира в галерия изображения - с четворна камера и слухове за S Pen

2359
Написана от  nixanbal 18 октомври 2020
Samsung Galaxy S21 Ultra също дефилира в галерия изображения - с четворна камера и слухове за S Pen

По-рано днес @onleaks пусна цяла галерия изображения на предполагаемия Galaxy S21, за който се очаква да има плосък дисплей и доста променен дизайн на задния си панел. Сега същият източник сподели и как би трябвало да изглежда премиум моделът в серията Galaxy S догодина, а именно Galaxy S21 Ultra. 

За Galaxy S21 Ultra виждаме, че ще разполага с леко извит от двете страни дисплей, за който се посочва, че ще има между 6.7 и 6.9" диагонал. 

Гърбът на телефона обаче е по-интересен, тъй като е сериозна промяна спрямо 2020 г. Там плочката за камерите ще бъде като продължение на металната рамка и отново, подобно на S20 Ultra, ще бъде огромна. Тя ще събира 4 камери спрямо 3 камери при Galaxy S21. 

Galaxy S21 Ultra

Източникът твърди, че апаратът ще има размери 165.1 x 75.6 x 8.9 мм или 10.8 мм, ако се измерва и издутината на основната камера. 

Galaxy S21 Ultra

Може би най-любопитната информация тук е, че S21 Ultra няма да има слот за прибиране на стилуса S Pen, но това не означавало, че смартфонът няма да поддържа работа с такъв. Източникът дори не изключва възможността S Pen да пристига в комплекта на този модел, което би било първото появяване на стилуса извън серията Galaxy Note. 

Galaxy S21 Ultra

Повтарят се и прогнозите, че догодина премиерата на Galaxy S ще бъде изтеглена за януари. 

Разбира се, имайте предвид, че това не са официални изображения и дори да се базират на изтекла информация от Samsung, възможно е финалният дизайн на устройствата да се разминава с тези макети тук. В повечето случаи обаче споделеното от този източник се оказва много близко до оригинала. 

5 НЕЩА за таблета Lenovo Tab P11

След като в края на миналата година ви представих таблета Tab P11 Pro на Lenovo, днес у мен е моделът…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer