НачалоНовиниSamsung Galaxy S22 може да използва нов 50 MP RGBW сензор

Samsung Galaxy S22 може да използва нов 50 MP RGBW сензор

1045
Написана от  nixanbal 02 август 2021
Samsung Galaxy S22 може да използва нов 50 MP RGBW сензор

След няколко дни Samsung ще представи новите си смартфони със сгъваеми дисплеи, Galaxy Z Fold 3 и Galaxy Z Flip 3, които ще предложат интересни новости, но едва ли ще бъдат пробив в посока камери. Това обикновено се случва с моделите от серията Galaxy S, а сега се заговори какво да очакваме от Galaxy S22 в началото на 2022 г.

Появи се информация (от @universeice в Twitter), че през септември Samsung ще представи нов 200 МР сензор за камерафони. Той вероятно ще излезе на пазара първо в модел на Xiaomi, но интересната информация е за друг планиран от корейците сензор. 

Става въпрос за нов 50 МР RGBW сензор, който компанията щяла да обяви "скоро". Под това съобщение в Twitter коментира друг популярен с изтичането на информация около технологичните компании профил (@heyitsyogesh), който твърди, че въпросният ще бъде използван от Galaxy S22. 

Дали този 50 MP сензор ще се използва от цялата серия Galaxy S22 или моделът Galaxy S22 Ultra ще залага отново на 108 МР или дори на 200 МР сензор - предстои да разберем в близко бъдеще. Слуховете около тези устройства тепърва започват. 

ТЕСТ ДРАЙВ: 5 неща за новата CUPRA Ateca

Преминаваш в спортен режим, с левия крак натискаш спирачката до долу, с десния - пълна газ и при достигане на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer