НачалоНовиниSamsung Galaxy S22 Ultra изглежда ще се предлага в тъмночервен цвят

Samsung Galaxy S22 Ultra изглежда ще се предлага в тъмночервен цвят

523
Написана от  nixanbal 22 септември 2021
Samsung Galaxy S22 Ultra изглежда ще се предлага в тъмночервен цвят

До премиерата на новите топмодели от серията Galaxy S22 на Samsung остават може би по-малко от 4 месеца, а слуховете около тях продължават да се засилват. Според последната информация от GalaxyClub корейците планират нов тъмночервен цвят за Galaxy S22 Ultra, а освен това станаха ясни и останалите цветове, в които ще се предлагат трите модела.  

Източникът посочва, че Galaxy S22 и Galaxy S22+ ще се продават в черно, бяло, зелено и розово злато. Топмоделът Galaxy S22 Ultra пък щял да бъде наличен в черно, бяло и тъмночервено, което звучи доста интересно, имайки предвид, че при версията Ultra компанията подхожда по-консервативно. 

Разбира се, възможно е да видим и още цветове, някои от които да са ексклузивни за онлайн магазина на Samsung, където той е достъпен. 

Припомням ви, че според слуховете Galaxy S22 ще има едва 6" диагонал на екрана си, което ще го направи един от най-малките модели Galaxy S в последните години. Galaxy S22+ се очаква да бъде 6.7", а Galaxy S22 Ultra - 6.8". И трите апарата ще имат изрязана в дисплеите си селфи камера, както и интегриран в екрана скенер за пръстови отпечатъци. 

За камерите се говори, че S22 и S22+ ще предлагат нова система с тройна камера, залагаща на 50 МР основен сензор, а при S22 Ultra ще продължим да виждаме 108 МР основна камера и още 3 други. 

Батериите ще са съответно 3700, 4500 и 5000 mAh, ще се поддържа максимум 45 W зареждане, висока защита от прах и вода, стерео говорители и Android 12. 

Един от важните акценти ще бъде чипсетът Exynos 2200, който ще включва графичен чип от AMD. Ще има и версия със Snapdragon 898, но може би за първи път с тази серия потребителите биха проявили по-голям интерес към Exynos версията заради графиката на AMD.

Представянето на Galaxy S22 би трябвало да се състои през януари 2022 г., но това все още не е потвърдено. 

Флагманите Galaxy S21 на Samsung предлагат нов дизайн, 120 Hz дисплеи и двойно повече памет

Ето че месец по-рано от обикновено Samsung днес представи новите си премиум смартфони от серията Galaxy S21. Също като през…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer