НачалоНовиниSamsung Galaxy S23 Fan Edition може да се появи в края на лятото

Samsung Galaxy S23 Fan Edition може да се появи в края на лятото

1369
Написана от  nixanbal 16 февруари 2023
Samsung Galaxy S23 Fan Edition може да се появи в края на лятото

Samsung започна серията Fan Edition през 2020 г., като досега има два модела от нея - S20 FE и S21 FE. Оказа се, че компанията ще пропусне S22 FE, но според нови слухове по-късно тази година се задава Galaxy S23 FE. 

Samsung представи основната серия флагмани Galaxy S23 на 1 февруари, а Galaxy S23 FE ще излезе по-късно тази година - през август или септември, пише корейският Hankooki.

Припомням ви, че моделите от серията Fan Edition (FE) са подгласници на топмоделите от серията Galaxy S, като предлагат много от техните качества, но правят и компромис с някои елементи, за да бъде постигната по-ниска цена. Galaxy S21 FE (на снимката горе) например беше с изцяло пластмасово тяло и не предлагаше 8K видеозапис, но това са пренебрежими фактори за много потребители, които търсят способна камера и чипсет на по-достъпна цена. 

Имайки предвид, че според слуховете тази година Samsung няма да пуска модел Galaxy A74, съвсем логично звучи Galaxy S23 FE да попълни тази празнина в портфолиото на корейците. Освен това краят на септември беше и времето, в което се появи първият Galaxy S20 FE, така че слухът тук може да се окаже достоверна информация. 

5-те най-важни нови екстри на Samsung Galaxy S24 Ultra

След като първоначалният шум около премиерата на серията Galaxy S24 в Сан Хосе поотмина, време е да си поговорим за…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer