НачалоНовиниSamsung Galaxy S23 Fan Edition може да замени Snapdragon с Exynos

Samsung Galaxy S23 Fan Edition може да замени Snapdragon с Exynos

1030
Написана от  nixanbal 01 април 2023
Samsung Galaxy S23 Fan Edition може да замени Snapdragon с Exynos

Слуховете около Galaxy S23 FE (Fan Edition) продължават да се появяват и въпреки че понякога са доста противоречиви, в момента има някакъв консенсус, че смартфонът ще излезе до края на 2023 г. Нова информация сега твърди, че Samsung ще предлага апарата единствено с чипсет Exynos. 

Въпреки че със серията Galaxy S23 корейците преминаха изцяло към чипове от Qualcomm, моделът Galaxy S23 FE ще използва фирмения Exynos 2200, който познаваме от миналогодишните Galaxy S22. Твърди се, че този път няма да има само някои региони с Exynos, а всички версии за всички пазари ще бъдат с него. 

Този ход би бил доста странен, защото досега версията Fan Edition винаги излизаше с най-актуалния чипсет на пазара, или поне този, който използваше и серията, към която се числеше въпросният модел. Последният Galaxy S21 FE например беше със Snapdragon 888 5G, какъвто имаше и при всички модели Galaxy S21.

Затова и се очакваше Galaxy S23 FE, ако има такъв модел, да бъде със Snapdragon 8 Gen 2.

021 galaxy s21 fe 5g white back l30

Освен това се очаква Galaxy S23 FE да бъде на пазара в последното тримесечие на 2023 г., между октомври и декември, когато Exynos 2200 ще бъде на почти 2 години. 

Информацията по-горе идва от SamMobile, но все пак се надявам, че може да се окаже неточна и подгласникът на флагманите Galaxy S23 да бъде оборудван със Snapdragon 8 Gen 2.

iPhone 14 и по-големият iPhone 14 Plus имат подобрени камери, сателитна комуникация и стар процесор

Apple току-що представи новите си модели iPhone 14 и по-големия iPhone 14 Plus, който заменя mini версията при предишните серии.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer