НачалоНовиниSamsung Galaxy S23 FE може да използва 50 МР камера

Samsung Galaxy S23 FE може да използва 50 МР камера

792
Написана от  nixanbal 03 май 2023
Samsung Galaxy S23 FE може да използва 50 МР камера

Съдбата на смартфоните от серията Fan Edition на Samsung продължава да е несигурна, тъй като досега има само два модела в нея и няма ясно изградена последователност и периодичност в представянето им. Последните слухове обаче твърдят, че компанията подготвя Galaxy S23 FE и имаме потвърждение, че основната му камера ще използва 50 МР сензор - вероятно същия, като в моделите Galaxy S23/S23+.

50 MP основна камера в Galaxy S23 FE не била изненада, тъй като по начало се очаква той да приеме голяма част от спецификациите на моделите S23/S23+. По същия начин предходният Galaxy S21 FE използваше 12 МР камера, каквато имаше и в S21/S21+. 

За останалите спецификации на Galaxy S23 FE все още има само спекулации, като последно се заговори, че моделът ще се базира на чипсет Exynos 2200. Tова звучи разочароващо, имайки предвид прехода към Snapdragon 8 Gen 2 с последните флагман модели на Samsung. Да се надяваме, че плановете всъщност са други. 

Колкото до представянето на модела - най-новата информация твърди, че ще го видим няколко месеца след следващите сгъваеми смартфони на корейците - очакваните в края на юли или в началото на август Galaxy Z Fold5 и Galaxy Z Flip5. Това означава премиера до края на 2023 г. или в началото на 2024 г.

Припомням ви, че Galaxy S20 FE се появи в края на септември, а Galaxy S21 FE - в началото на януари, така че всичко е възможно с S23 FE.

iPhone 14 и по-големият iPhone 14 Plus имат подобрени камери, сателитна комуникация и стар процесор

Apple току-що представи новите си модели iPhone 14 и по-големия iPhone 14 Plus, който заменя mini версията при предишните серии.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer