НачалоНовиниSamsung Galaxy S23 Ultra може да използва чисто нов 200 МР сензор

Samsung Galaxy S23 Ultra може да използва чисто нов 200 МР сензор

957
Написана от  dessyteneva 03 август 2022
Samsung Galaxy S23 Ultra може да използва чисто нов 200 МР сензор

Samsung представи два 200 МР сензори за камери през последните месеци, но според Ice Universe компанията подготвя още един със същата резолюция. Той щял да бъде използван за флагмана Galaxy S23 Ultra, задаващ се в началото следващата година.

Първият 200 МР сензор на компанията беше ISOCELL HP1, който се очакваше да дебютира вчера с Motorola X30 Pro в Китай, но компанията отложи премиерата. Беше обявен и ISOCELL HP3, който е по-малък и с по-бърз автофокус, а сега се говори, че се задава и ISOCELL HP2.

Въпросният ISOCELL HP2 ще бъде по-добър от HP1 и HP3, твърди източникът.

Това не първият път, в който чуваме, че Galaxy S23 Ultra ще използва 200 МР основна камера, като имаше слуховете и за 10-мегапикселовата му перископна камера, която щяла да бъде запазена непроменена спрямо S22 Ultra.

До премиерата на Galaxy S23 Ultra и останалите модели в серията все още остава около половин година, така че вероятно тепърва ще чуваме повече детайли за устройствата. 

ВИДЕО: 5 важни екстри на Lenovo ThinkPad X1 Nano

ThinkPad X1 Nano е суперкомпактен лаптоп с 13-инчов екран, опционална 5G свързаност, мощна конфигурация и категорично любимата ми машина от…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer