НачалоНовиниSamsung Galaxy S IV с анонс през февруари, стана ясно дни преди премиерата на iPhone 5

Samsung Galaxy S IV с анонс през февруари, стана ясно дни преди премиерата на iPhone 5

3435
Написана от  nixanbal 17 септември 2012
Samsung Galaxy S IV с анонс през февруари, стана ясно дни преди премиерата на iPhone 5

Samsung подготвя следващия си флагман за премиера по време на Световния мобилен конгрес през февруари 2013 г., стана ясно от анонимни представители на компанията. Съвсем случайно, разбира се, тази информация се появява няколко дни преди iPhone 5 да излезе на пазара.

За Samsung Galaxy S4 се очаква да има различия в дизайна спрямо предшественика си, но отново да бъде със заоблени краища, а дисплеят вероятно ще достигне 5 инча. LTE със сигурност ще бъде сред екстрите, твърди източникът на Korea Times, а чипсетът ще бъде единствено от от серията Exynos на южнокорейците, с четириядрен процесор.

Информация за Galaxy S4 вече се появи в интернет пространството от руския технологичен редактор Елдар Муртазин, който обяви, че устройството вече е оформено като хардуерни спецификации, но не и като софтуер. Ако Samsung действително представи новия си смартфон през февруари на MWC 2013 в Барселона, това означава, че периодът между него и предишния модел е едва девет месеца.

А дали тази умело пусната информация четири дни преди пазарната премиера на iPhone 5, основния конкурент на Samsung Galaxy, би накарала феновете на Apple да се замислят и да задържат парите си още пет месеца? Предстои да разберем. До края на годината обаче южнокорейците са си поставили задачата да продадат още 10 милиона или общо 30 млн. от настоящия си флагман Galaxy S III.

ТЕСТ ДРАЙВ: 5 неща за новата CUPRA Ateca

Преминаваш в спортен режим, с левия крак натискаш спирачката до долу, с десния - пълна газ и при достигане на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer