НачалоНовиниSamsung Galaxy S9 е най-интересният телефон от MWC 2018 според читателите на nixanbal

Samsung Galaxy S9 е най-интересният телефон от MWC 2018 според читателите на nixanbal

6262
Написана от  nixanbal 19 март 2018
Samsung Galaxy S9 е най-интересният телефон от MWC 2018 според читателите на nixanbal

Миналата седмица във Facebook страницата на nixanbal.com, която между другото вече има над 10 хиляди последователи, проведохме импровизирана анкета, в която ви попитах кой според вас е най-интересният нов телефон, обявен на Световния мобилен конгрес в Барселона. Оказа се, че имаме категоричен победител в лицето на Samsung Galaxy S9/9+. Интересни са обаче и как бяха разпределени останалите гласове от близо 600 коментара.

Новото флагман дуо Galaxy S9 и S9+ на Samsung зае челното място със сериозна преднина и цели 269 гласа. На втората позиция със 109 гласа се нареди двойката на Sony - Xperia XZ2 и XZ2 Compact, а трети е топмоделът на HMD Global - Nokia 8 Sirocco с 98 гласа.

Нататък класацията продължава с Nokia 7 Plus (37 гласа), Asus ZenFone 5Z (35 гласа) и Nokia 8110 4G (10 гласа), който е единственият несмартфон в анкетата, но все пак получи вота на няколко човека. И действително, въпреки скромните си екстри и по-скоро евтино изпълнение банановият телефон Nokia привлече много погледи и на MWC 2018 в Барселона. С него компанията възроди още една класика - модела 8110 от филма Матрицата.

В дъното на класацията е новият премиум модел LG V30S ThinQ, който е чудесно устройство, но политиката на компанията да разпусне мобилния си офис в България изглежда дава "резултати" и интересът към смартфоните на марката у нас става все по-слаб.

Интересно е, че имаше цели три гласа за модел, който не беше в анкетата - Ulefone T2 Pro. Писах за този смартфон в специален пост, защото привлече вниманието ми с това, че има вграден в дисплея скенер за пръстови отпечатъци. За съжаление бройката на щанда им в Барселона едва работеше и нито скенерът, нито камерата и други ключови екстри не бяха готови.

Символичната ни награда комплект брандирани подаръци от Мтел печели Йордан Йорданов, който е отговорил "Nokia 7 Plus е интересен телефон. До някъде харесвам и Galaxy S9 и S9+.". 

5 полезни идеи за новия ви Samsung Galaxy Watch5

Samsung Galaxy Watch5 е един от най-функционалните смарт часовници, които потребителите на Android смартфон биха могли да си купят в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer